Dankzij

De kunst van Kringloop logo

VIP Vrijwilligers Informatie Punt Gouda
Wij hebben regelmatig vrijwilligers nodig en maken dankbaar gebruik van deze dienst van gemeente Gouda. Bij de maatschappelijke beursvloer hebben we dankzij VIP een mooie deal kunnen maken.  www.gouda.nl/vip

Van den Berg Banketbakkerij Gouda
In de Groenendaal zijn onze unieke Goudse stroopwafelkaarsen te koop gedurende de donkere maanden. 100 % opbrengst voor de stichting: ze zijn gemaakt in ons atelier door leerlingen van Speciaal Voortgezet Onderwijs, natuurlijk van ingezameld recycled kaarsvet.

Cyclus
Bedankt voor het bestellen van relatiegeschenken. I-pad hoezen gemaakt van eigen bedrijfskleding zijn natuurlijk ook een uniek cadeau.

Museum Gouda
Bedankt voor het extra verkooppunt van onze recycle art.

Stichting Klasse
Onze FairTrade kerstpakketten voor uw onderwijzend personeel zijn goed in de smaak gevallen horen we.

Reaktgroep- TRACK:
In de productiegroep van Bart worden voor ons recycle producten gemaakt; van originele tasjes van Uitlopers tot papieren schalen voor in de winkel en voor in de kerstpakketten. we zijn heel blij met de samenwerking.

Brede School Gouda:
We werken al vanaf het begin samen en krijgen dankzij jullie de kans de kinderen van Gouda te inspireren dat afval niet hoeft te bestaan.

Stichting Gouda bij Kaarslicht:
Heel fijn dat we bij meerdere activiteiten betrokken zijn. Kaarsjesavond voortaan met recycle kaarsen en leuke standaards.

MVO Gouda:
Bedankt voor de opdracht om de wisseltrofee te mogen maken.

DE UITLOPER:
Bedankt Pieter van Vliet, je neemt de moeite de oude UITLOPERS weer in te zamelen zodat wij er originele pennen en cadeau-zakjes van kunnen maken.

STICHTING SOG is 1 van de organistaties die ons sponsoren doordat zij een relatiegeschenkje bij ons bestellen. Voor het WERELDFESTIVAL hebben we 100 % recycled ‘give-aways’ gemaakt.

Met dank aan SCRAMBLED ART, drie studentes organiseren een multi- festiviteit in het centrum van Gouda als afstudeerproject. Muziek theater, Kunst, Mode, Dans en meer. De Kunst van Kringloop vult de CATWALK met recycle ARTikelen. www.scrambledart.nl

Stichting Open Monumentendag Gouda
www.monumentenstad.nl de stichting bestaat in 2011 alweer 25 jaar en om dit te vieren organiseert zij een ludieke monumenten quiz, waarbij er kadobonnen van De Kunst van Kringloop gewonnen kunnen worden. Herbestemming is dit jaar het thema van open monumentendag met als slogan: “nieuw gebouw, oud gebruik”

Be Inspired – Bianca van Duijne: b-jank@live.nl. Bianca is vanaf dag één betrokken bij De Kunst van Kringloop. Ze is in te huren als styliste en helpt met inrichten en verkoopklaar maken van huizen.

Youri Arkensteijn webdesign youri.essa@gmail.com

Dirk Jan Blok Notaris: bedankt voor het opmaken van de stichting statuten. www.dirkjanbloknotaris.nl Met veel plezier kijken we uit naar de workshop met jullie kantoor!

Drankenservice Gouda – inzamelpunt voor kurk – Willem en Marialaan 22, Gouda. Bedankt voor de zakken met kurken. We laten‘het Theo en Thea gevoel’ in ons opborrelen.

NOOTEBOOM autobanden, Roel zamelt voor ons kapotte binnenbanden in, waar weer nuttig gebruik van wordt gemaakt. Burgemeester van Reenensingel 115, Gouda.

ZMLK-school de ARK www.zmlkdeark.nl Leerlingen van de ARK en hun begeleiders werken enthousiast met ons samen om nuttige ARTikelen te maken van afval. In 2012 hebben we mede dankzij hen 400 kerstpakketten gemaakt.

Geny Wuestman; Geny geeft workshops in het leren maken van hapjes. www.party-workshops.nl. Speciaal voor De Kunst van Kringloop ontwikkelde ze nu DUURZAME HAPJES.

Kringloopwinkel Moerkapelle: www.kringloopwinkel-degroeneaarde.nl Deze stichting sponsort ons met afgedankte LP’s. Van de oude langspeelplaten maken wij trendy tassen, schalen en etagères.

KGM kaarsen & glazendrukkerij: onmisbare aanvoer van afvallige kaarsen. Heeswijk 17, 3417 GP Montfoort.

De Goudse Hartstocht: Eén van de dames 3MegaWatt, Maaike Hoonhout, heeft samen met Heleen van Praag een initiatief opgezet in Gouda. Onder de naam ‘de Goudse Hartstocht’ fietsen Gouwenaars in groepjes langs elkaars huiskamer, waar zij aan hun groep hun passie presenteren. Wij mochten een leuk presentje maken. Bedankt voor de opdracht. www.goudsehartstocht.nl

Bedankt ook Gouda Bruist: de ontmoetingsplek voor iedereen die bij wil dragen aan meer plezier, creativiteit en verbondenheid in Gouda. We werden meermalen uitgenodigd een presentatie te geven en daar zijn inspirerende en nuttige contacten uitgekomen. www.goudabruist.nl

Plusmarkt van EE
Bedankt voor het inzamelen van melkpakken die over de datum zijn!
Constantijn Huygensstraat 110, 2802 LZ GOUDA, 0182-513665
https://www.plus.nl/supermarkten/gouda_plus-van-ee_285
ee@plussupermarkt.nl

Firma van Drie. pand Roodbol, Achter de Kerk 13, Gouda. www.firmavandrie.nl
bedankt dat we mochten deelnemen aan ARTS en SOUVENIRS. De Kunst van Kringloop demonstreert, exposeert en leert hoe je van afval ARTikelen kunt maken: er is geen kunst aan.

MoZaEnZo – Jeannette Nieuwesteeg
Mozaïek en glaswerk, workshops en cursussen
Lange Tiendeweg 104, 2801 KK GOUDA, 06-14125038
www.mozaenzo.nl
mozaenzo@live.nl

MacMillan Tekst – Mary van Asperen
Communicatie & Marketing
Tekstschrijven
Vertalen (Nederlands-Engels)
Tel: 06-24216002
www.macmillantekst.nl
info@macmillantekst.nl

 

BOVENAL BEDANKT ieder1 die heeft geholpen met inzamelen, meedenken of op een andere manier heeft meegewerkt. Jullie steun en inbreng is onmisbaar.